Ισόπαλο το φιλικό με τον Ολυμπιακό Β’

Η Κηφισιά αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με τον Ολυμπιακό Β’ σε φιλικό παιχνίδι που φιλοξενήθηκε στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη την Τετάρτη 24 Αυγούστου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη άνοιξαν το σκορ στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης με κεφαλιά του Ματέους Μπαρμπόσα μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 55ο έκαναν δύο τα τέρματά τους. Μετά από νέα εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στον Δαμιανό Γκίνη, ο οποίος σκόραρε μέσα από την περιοχή.

Στο τελευταίο μισάωρο, ο Ολυμπιακός Β’ αύξησε την πίεσή του και κατάφερε να σκοράρει δις, με τον Αλέξανδρο Βοΐλη (62′ & 83′) να διαμορφώνει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος (46′ Αγριμάκης), Να (46′ Μπάκος, 75′ Ποζατζίδης Στ.), Μπαρμπόσα (46′ Σωτηράκος), Σπίνος (46′ Μαζουλουξής), Παναγιώτου (46′ Νοικοκυράκης), Παπασάββας (46′ Κωνσταντακόπουλος), Ταλάλ (46′ Γκίνη), Ποζατζίδης Λ. (46′ Πρίτσας), Καλλέργης (46′ Δημοσθενιάδης, 65′ Σμπώκος), Κουιρουκίδης (46′ Τεττέι), Ιατρούδης (46′ Σέις).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital