Ιδανική εκκίνηση για την Κηφισιά στο Πρωτάθλημα Κ20, 2-1 το Αιγάλεω

Η Κηφισιά ξεκίνησε με το δεξί το Πρωτάθλημα Κ20 της Super League 2, επικρατώντας εκτός έδρας του Αιγάλεω (2-1). Οι παίκτες του Θωμά Μαυρουδή ήταν εξαιρετικοί σχεδόν στο σύνολο της αναμέτρησης και εμφανίστηκαν πολύ παθιασμένοι και έτοιμοι πνευματικά, παρά το γεγονός πως έμειναν για παραπάνω από μισή ώρα με παίκτη λιγότερο και για είκοσι λεπτά με δύο παίκτες λιγότερους.

Ο Δημοσθενιάδης ήταν ο σκόρερ των δύο γκολ της Κηφισιάς στην αναμέτρηση (39′ και 68′).

Η Κηφισιά ήταν από νωρίς ουσιαστική και πειστική στον αγωνιστικό χώρο, ελέγχοντας τον ρυθμό του αγώνα. Στο 39ο λεπτό άνοιξε μάλιστα το σκορ, όταν ο Δημοσθενιάδης νίκησε τον τερματοφύλακα του Αιγάλεω με σουτ μέσα από την περιοχή. Μετά την ανάπαυλα, η ομάδα μας έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Κωνσταντακόπουλο (56′), αλλά αυτό δεν την πτοήσε. Αντίθετα, συνέχισε να παρουσιάζει στιβαρή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνοντας μάλιστα να φτάσει σε δεύτερο γκολ στο 68ο λεπτό, ξανά από τα πόδια του Δημοσθενιάδη, αυτή τη φορά με δυνατό ευθύβολο σουτ έξω από την αντίπαλη περιοχή.

Στο 71ο λεπτό ήρθε η δεύτερη αποβολή για την Κηφισιά, με τον Αλεβιζάκη να βλέπει την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνα. Με δύο παίκτες λιγότερους πλέον, η ομάδα του Θωμά Μαυρουδή έκανε μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσει το προβάδισμα και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, όπως κι έγινε.

Παρά την αριθμητική υπεροχή που είχε, το Αιγάλεω δεν κατάφερε να κάνει κάτι παραπάνω από το να μειώσει το σκορ στο 82ο λεπτό, αφού η συνολική αμυντική εικόνα της Κηφισιάς ήταν εξαιρετική.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μαυρουδής): Δασκαλάκης, Τσουχλαράκης (λ.τ. 60′ Φλώκος), Αποστόλου, Αλεβιζάκης, Μπάκος, Μιχόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Καπάι, Γαντζούλας (77′ Ντόκο), Δημοσθενιάδης (88′ Χρονακόπουλος), Καπαματζιάν (88′ Μαρκάκης).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Θωμάς Μαυρουδής δήλωσε: “Είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά, την κατάθεση ψυχής και τη θέληση που έδειξαν για τη νίκη, παρά τις δύο αποβολές. Από την πρώτη μέρα που δουλεύουμε όλοι μαζί, όλα τα παιδιά δείχνουν τρομερή διάθεση για βελτίωση κι αυτό είναι η πυξίδα μας για τη συνέχεια”.

*Η Κηφισιά έχει ρεπό τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ20, επιστρέφοντας στην δράση την Κυριακή 20 Μαρτίου, όταν θα υποδεχθεί τη Ρόδο για την 3η αγωνιστική.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital