Η Κ20 της Κηφισιάς πήρε το τρίποντο απέναντι στην Επισκοπή

Η Κ20 της Κηφισιάς συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία στο Πρωτάθλημα Κ20 της Super League 2, προσθέτοντας ακόμη ένα τρίποντο στο ενεργητικό της. Οι παίκτες του Θωμά Μαυρουδή απέδωσαν εξαιρετικά και πήραν τη νίκη απέναντι στην Κ20 της Επισκοπής (3-1), για να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να διατηρήσουν την απόσταση ασφαλείας που τους χωρίζει από τους διώκτες τους.

Η Κηφισιά άνοιξε το σκορ μόλις στο 3′ με τον Τσουχλαράκη, με το προβάδισμα του ενός γκολ να παραμένει μέχρι το ημίχρονο. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η Επισκοπή έφερε το παιχνίδι στα ίσα (στο 55′), αλλά πολύ γρήγορα η Κηφισιά απάντησε. Στο 60′ ο Φλώκος έδωσε νέο προβάδισμα στην Κηφισιά, ενώ στο 65′ ο Τσουχλαράκης βρήκε ξανά δίχτυα για να διαμορφώσει το αποτέλεσμα (3-1) της αναμέτρησης.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μαυρουδής): Ζαπάρτας, Τσουχλαράκης, Μπάκος (81′ Σκιαδαρέσης), Αποστόλου (52′ Πάλμος), Κατσανεβάκης (70′ Ζαχαριάδης), Κωνσταντακόπουλος, Φλώκος (70′ Κουτσουπιάς), Χαχούλης, Μπουμπουλλίμα (52′ Ντόκο), Καπάι, Ζώνιος.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital