Η Κηφισιά πέρασε από τη Ρόδο με 3-1

Επιστροφή στις νίκες για την Κηφισιά, η οποία πέρασε από την έδρα της Ρόδου (1-3) για την 30ή αγωνιστική της Betsson Super League 2 και αναρριχήθηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δύο γκολ από τον Μιχάλη Κουιρουκίδη (25′ & 80′) κι ένα από τον Ανδρέα Τεττέι (90+2′) έδωσαν τη λύση για την Κηφισιά. Ο Ντανίλο Μάρκοβιτς είχε ισοφαρίσει προς στιγμήν για την ομάδα της Ρόδου στο 40ό λεπτό της αναμέτρησης.

Ο αγώνας

Η ομάδα μας είχε από νωρίς την υπεροχή, μαζί την κατοχή της μπάλας, δημιουργώντας ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Η πίεση απέδωσε καρπούς στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Καλλέργης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά κι ο Κουιρουκίδης κέρδισε του αντίπαλους αμυντικούς στον αέρα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με ωραία κεφαλιά. Η Ρόδος ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 40ο λεπτό με σουτ του Μάρκοβιτς, κόντρα στη ροή του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος, η Κηφισιά αύξησε ακόμη περισσότερο την πίεση προς την αντίπαλη άμυνα. Αυτή όμως άργησε να μετατραπεί σε γκολ από τους παίκτες της ομάδας μας. Τον γόρδιο δεσμό της άμυνας των γηπεδούχων έλυσε στο 80ό λεπτό. Ο Ανδρέας Τεττέι έκανε την κάθετη πάσα στον Μιχάλη Κουιρουκίδη, ο οποίος τελείωσε με υποδειγματικό τρόπο τη φάση, δίνοντας ξανά το προβάδισμα στην Κηφισιά.

Το τελικό σκορ (1-3) διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον Ανδρέα Τεττέι να μετατρέπεται από δημιουργός σε εκτελεστή, σε αντεπίθεση κι ενώ όλη η Ρόδος είχε βγει μπροστά, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης.

ΡΟΔΟΣ: Σουλάι, Νικολόπουλος, Χύσι, Μακρυδημήτρης, Μαρτσάκης, Μάρκοβιτς, Καψάλης, Γκαρσία, Καραγεώργης, Δελαπόρτας, Παπάζογλου.
ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Γκότοβος, Μκρτσιάν, Σμπώκος (63′ Μουστάκης), Σωτηράκος, Παπασάββας, Ντοριβάλ, Βαζ (73′ Τεττέι), Οικονομίδης (63′ Πρίτσας), Καλλέργης (90′ Ρεντζής), Κουιρουκίδης.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital