Η Κηφισιά επισκέφτηκε το 3ο Γυμνάσιο Κηφισιάς

Η πρώτη από τις πολλές επισκέψεις που προγραμματίζονται στα σχολεία της Κηφισιάς πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 30 Μαρτίου από μέλη του αγωνιστικού τμήματος και της διοίκησης της ΠΑΕ Κηφισιά.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, κ. Στέφανος Κοτσόλης, το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Παναγιώτης Κατσαρός, και οι ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς, Παναγιώτης Πρίτσας και Ανδρέας Τεττέι, βρέθηκαν στις 3ο Γυμνάσιο Κηφισιάς προκειμένου να μιλήσουν στους μαθητές για το πώς συνδυάζεται ο αθλητισμός με τις ακαδημαϊκές υποχρεώσεις και σπουδές, όπως επίσης για τις αξίες που πρεσβεύει ο σύλλογος και για την προσπάθεια που κάνει στο Πρωτάθλημα της Betsson Super League 2.

Οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Κηφισιάς έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και κατέθεσαν τα δικά τους ερωτήματα προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι οποίοι με τη σειρά τους τους κάλεσαν να βρεθούν πιο κοντά στην ομάδα της πόλης και να δώσουν το “παρών” στα προσεχή εντός έδρας παιχνίδια της Κηφισιάς.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Κηφισιά πραγματοποίησε δωρεά αθλητικού εξοπλισμού στο σχολείο.

Η ΠΑΕ Κηφισιά θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Κηφισιάς για την υποδοχή και την υπέροχη φιλοξενία.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital