Η Κηφισιά επικράτησε εκτός έδρας της Επισκοπής

Η Κηφισιά πέρασε νικηφόρα από το Ρέθυμνο, επικρατώντας της Επισκοπής (5-1) για την 28η αγωνιστική της Betsson Super League 2. Οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη είχαν από νωρίς τον έλεγχο του ρυθμού, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ. Για την Κηφισιά δίχτυα βρήκαν κατά σειρά ο Νικολάς Αντερέγκεν (10′), ο Μιχάλης Κουιρουκίδης (23′), ο Κυριάκος Μαζουλουξής (28′ & 32′) και ο Ζοζέφ Αντουάν Να (65′). Το μοναδικό γκολ της Επισκοπής σημειώθηκε στο 66ο λεπτό από τον Βασίλη Πολίτη.

Πλέον, η Κηφισιά στρέφει την προσοχή στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα για φέτος, με αντίπαλο την Καλαμάτα, την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 17:00 στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς.

Ο αγώνας

Η Κηφισιά έδειξε από νωρίς πόσο αποφασισμένη είναι να πάρει αυτή τη νίκη, απειλώντας μόλις στο 6ο λεπτό με κεφαλιά του Νικολάς Αντερέγκεν. Ο νεαρός επιθετικός δεν τα κατάφερε σε πρώτο χρόνο, αλλά τέσσερα λεπτά μετά (στο 10′) βρήκε δίχτυα, με δυνατό σουτ έπειτα από κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ με τον Στέλιο Ποζατζίδη να κάνει την ασίστ. Στο 14ο λεπτό ξανά ο Νικολάς Αντερέγκεν ήταν αυτός που απείλησε την εστία της Επισκοπής, δίχως όμως αποτέλεσμα αυτή τη φορά.

Με τους παίκτες του Γιώργου Πετράκη να πιέζουν, στο 23ο λεπτό ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης ανατράπηκε στην αντίπαλη περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Μιχάλης Κουιρουκίδης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, όντας εύστοχος και δίνοντας προβάδισμα δύο γκολ στην Κηφισιά.

Ο επιθετικός πλουραλισμός συνεχίστηκε με τον Κυριάκο Μαζουλουξή να παίρνει την σκυτάλη και να βρίσκει δίχτυα δύο φορές μέσα σε τέσσερα λεπτά. Αρχικά στο 28ο λεπτό με πλασέ από τη μικρή περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ κι εν συνεχεία στο 32ο λεπτό με δυνατό σουτ, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, η Κηφισιά είχε ακόμη δύο καλές ευκαιρίες, με τα σουτ των Μαντί Ταλάλ (44′) και Στέλιου Ποζατζίδη (45′ – δοκάρι).

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, στο 52′ του αγώνα, ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά αστόχησε στην τελική προσπάθεια. Κάτι που δεν έκανε ο Ζοζέφ Αντουάν Να, ο οποίος με δυνατό σουτ στο 65ο λεπτό (δευτερόλεπτα μετά από την είσοδό του) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Κηφισιάς.

Ένα λεπτό μετά, στην πρώτη καλή στιγμή που είχε στο δεύτερο μέρος, η Επισκοπή μείωσε με τον Βασίλη Καφετζή, ο οποίος διαμόρωσε το τελικό σκορ του αγώνα.

Η μοναδική καλή στιγμή μέχρι το φινάλε καταγράφηκε στο 82ο λεπτό, όταν πλασέ του Μιχάλη Κουιρουκίδη κατέληξε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Βαγγέλη Βάτζιου.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης): Βάτζιος, Πολίτης, Νταμπίζας, Κεφαλάς, Τσιλεδάκης, Κούτσιας, Λέκα (69′ Καφετζής), Αραμπατζής (73′ Μπερικάκης), Σταθόπουλος, Αμπαφού, Τζωρτζινάκης (82′ Μέτα).
ΚΗΦΙΣΙΑ (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος (46′ λ.τ. – Αγριμάκης), Σωτηράκος, Βαφέας, Μαζουλουξής, Ποζατζίδης Στ. (62′ Να), Προβυδάκης (62′ Παναγιώτου), Παπασάββας, Νοικοκυράκης (69′ Καλλέργης), Ταλάλ (62′ Δημοσθενιάδης), Κουιρουκίδης, Αντερέγκεν.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital