Η Κηφισιά αποχαιρέτησε το Κύπελλο Ελλάδας

Η Κηφισιά ηττήθηκε από την ΑΕΚ (3-0) στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας και αποχαιρέτησε τον θεσμό. Οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη στάθηκαν εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena, αλλά λύγισαν από τους κιτρινόμαυρους.

Ο αγώνας

Η ΑΕΚ απείλησε για πρώτη φορά στο 3′ με τον Φαν Βέερτ, ενώ στο 5′ ο Ταλάλ είχε την πρώτη τελική φάση της Κηφισιάς με δυνατό σουτ, το οποίο μπλόκαρε δίχως πρόβλημα ο Στάνκοβιτς. Στο 9′ ο Αγριμάκης αντέδρασε υποδειγματικά σε τετ α τετ με τον Τσούμπερ, ενώ στο 17′ ο Φαν Βέερτ αστόχησε από τη μικρή περιοχή, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Σταδιακά, η Κηφισιά πήρε μέτρα στο γήπεδο και είχε κατοχή της μπάλας, μαζί κατέγραψε δύο καλές στιγμές στο 19′ και το 22′ με πρωταγωνιστή τον Προβυδάκη.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό με δυνατό σουτ του Μουστακόπουλου έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταληγει στο “Γ” του Αγριμάκη. Μέχρι την ανάπαυλα, οι γηπεδούχοι απείλησαν άλλες δύο φορές, με τον Τσούμπερ (34′) και τον Φαν Βέερτ (43′).

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η ΑΕΚ έφτασε σε δεύτερο τέρμα, από τα πόδια του Ραντόνια -μετά από σέντρα του Ρότα από τα δεξιά. Στο 66ο λεπτό η Κηφισιά έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, αλλά ο Στάνκοβιτς έπεσε σωστά στη γωνία του και απέκρουσε το συρτό σουτ του Τεττέι.

Στο 82′ ο Μαχαίρας διαμόρφωσε το τελικό σκορ με προβολή, μετά από συρτή παράλληλη σέντρα του Φερνάντες.

Μέχρι το τέλος του αγώνα, η Κηφισιά είχε ακόμη δύο τελικές προσπάθειες, με τον Κουιρουκίδη (85′) και τον Πέιο (87′).

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Ραντόνια (63′ λ. τρ. Πινέδα), Μουστακόπουλος (78′ Κοσίδης), Γαλανόπουλος, Τσούμπερ (65′ Μαχαίρας), Φερνάντες, Μάνταλος, Φαν Βερτ.
ΚΗΦΙΣΙΑ: Αγριμάκης, Προβυδάκης (79′ Παναγιώτου), Ποζατζίδης, Μπαρμπόσα, Βαφέας, Να’α, Γκίνη, Παπασάββας (55′ Πέιος), Ταλάλ (55′ Κουϊρουκίδης), Καλλέργης (70′ Παυλάκης), Τεττέι (70′ Πρίτσας).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital