Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον εντός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη (Σάββατο 20 Νοεμβρίου στις 15:00) για την 3η αγωνιστική της Betsson Super League 2. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Νίκος Κούστας ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία έχει ως εξής:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Θανάσης Μιχελής, Ανδρέας Κολοβούρης, Θοδωρής Αντωνόπουλος.

ΑΜΥΝΤΙΚΟI: Μανάρι Εσλέρ, Παναγιώτης Αρτυματάς, Γιάννης Σωτηράκος, Ανδρέας Μκρτσιάν, Μιχάλης Τόλιος, Μανώλης Σμπώκος, Βαγγέλης Παπαγγελής, Βαγγέλης Γκότοβος, Γιάννης Πριόνας.

ΜΕΣΟΙ: Αντώνης Παπασάββας, Ντοριβάλ, Βασίλης Αγγελόπουλος, Βασίλης Τζέλη, Γιάννης Οικονομίδης.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Στέλιος Κρητικός, Ανδρέας Τεττέι, Νίκος Γιαννιτσάνης, Θανάσης Καραγκούνης, Φελίπε Σόουζα Φερέιρα, Μανώλης Καλλέργης.

Εν όψει της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη, ο μέσος της Κηφισιάς, Αντώνης Παπασάββας, σημείωσε: “Ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που διαθέτει πολυετή εμπειρία από την κατηγορία, προσπαθεί να κυκλοφορήσει την μπάλα και να επιβάλλει τον ρυθμό της. Εμείς προερχόμαστε από νικηφόρο σερί, το οποίο θέλουμε να διευρύνουμε. Βέβαια, δεν μένουμε σε όσα προηγήθηκαν, παραμένουμε συγκεντρωμένοι και κοιτάμε αυτά που έρχονται. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, έχουμε δουλέψει καλά όλη την εβδομάδα και πιστεύουμε πως με σοβαρότητα και προσήλωση στο πλάνο του προπονητή, μπορούμε να πάρουμε τη νίκη“.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital