Η αποστολή για τον αγώνα με τον Διαγόρα Ρόδου

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στις 17:00 η Κηφισιά υποδέχεται τον Διαγόρα Ρόδου για την 5η αγωνιστική της Betsson Super League 2 (τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3). Μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Αστέρα Βλαχιώτη, η ομάδα μας επιστρέφει στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” για την αναμέτρηση με τους νησιώτες, κυνηγώντας το τέταρτο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα.

Η μίνι προετοιμασία ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, με τον Νίκο Κούστα να ανακοινώνει ακολούθως την αποστολή για το παιχνίδι με τον Διαγόρα Ρόδου.

Αναλυτικά:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Θανάσης Μιχελής, Ανδρέας Κολοβούρης, Θοδωρής Αντωνόπουλος.

ΑΜΥΝΤΙΚΟI: Μανάρι Εσλέρ, Παναγιώτης Αρτυματάς, Γιάννης Σωτηράκος, Ανδρέας Μκρτσιάν, Μάκης Παυλάκης, Μιχάλης Τόλιος, Μανώλης Σμπώκος, Βαγγέλης Παπαγγελής, Βαγγέλης Γκότοβος, Γιάννης Πριόνας.

ΜΕΣΟΙ: Αντώνης Παπασάββας, Πάνος Πρίτσας, Ντοριβάλ, Βασίλης Αγγελόπουλος, Βασίλης Τζέλη, Γιάννης Οικονομίδης.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Στέλιος Κρητικός, Ανδρέας Τεττέι, Νίκος Γιαννιτσάνης, Φελίπε Σόουζα Φερέιρα, Μανώλης Καλλέργης.

Ο Παναγιώτης Αρτυματάς μίλησε για την αναμέτρηση με την ομάδα του Διαγόρα Ρόδου, τονίζοντας πως “είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα. Ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι στη Betsson Super League 2 είναι δύσκολο και απαιτητικό, ότι τίποτα δεν χαρίζεται. Αντίθετα, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και θέληση για να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε κι αύριο, ακολουθώντας το πλάνο και τις οδηγίες του προπονητή μας“.

Θυμίζουμε ότι στον αγώνα με τον Διαγόρα Ρόδου θα υπάρξει ελεύθερη είσοδο για όλες τις γυναίκες, με αφορμή την Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital