Η αποστολή για την αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο

Η προετοιμασία της Κηφισιάς για τον εντός έδρας αγώνα με τη Ζάκυνθο (Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στις 14:45) για την 7η αγωνιστική της Betsson Super League ολοκληρώθηκε δίχως ιδιαίτερα προβλήματα. Μετά την πραγματοποίηση της τελευταίας προπόνησης, ο Νίκος Κούστας ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Θανάσης Μιχελής, Ανδρέας Κολοβούρης, Θοδωρής Αντωνόπουλος.

ΑΜΥΝΤΙΚΟI: Μανάρι Εσλέρ, Παναγιώτης Αρτυματάς, Γιάννης Σωτηράκος, Ανδρέας Μκρτσιάν, Μάκης Παυλάκης, Μιχάλης Τόλιος, Μανώλης Σμπώκος, Βαγγέλης Παπαγγελής, Βαγγέλης Γκότοβος, Γιάννης Πριόνας.

ΜΕΣΟΙ: Αντώνης Παπασάββας, Πάνος Πρίτσας, Ντοριβάλ, Βασίλης Αγγελόπουλος, Βασίλης Τζέλη, Γιάννης Οικονομίδης.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Στέλιος Κρητικός, Ανδρέας Τεττέι, Νίκος Γιαννιτσάνης, Θανάσης Καραγκούνης, Φελίπε Σόουζα Φερέιρα, Μανώλης Καλλέργης.

Ο Γιάννης Πριόνας μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση με την ομάδα της Ζακύνθου, τονίζοντας πως “είμαστε έτοιμοι και απόλυτα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο. Μετά από την ήττα της περασμένης εβδομάδας, έχουμε ανασυγκροτηθεί και παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στις νίκες και την κατάκτηση των τριών βαθμών. Η Ζάκυνθος μπορεί να είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υποτιμάμε κάποιον αντίπαλο. Το πρωτάθλημα άλλωστε είναι πολύ απαιτητικό και δεν σου επιτρέπει να “χαλαρώσεις” σε κανένα σημείο του. Εμείς, θα παίξουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή μας και είμαι αισιόδοξος πως θα πάρουμε τη νίκη“.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital