Η αποστολή για την αναμέτρηση με την Επισκοπή

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το πρώτο παιχνίδι του 2022, την εκτός έδρας δοκιμασία με την Επισκοπή (Κυριακή 16 Ιανουαρίου στις 14:45) για την 14η αγωνιστική της Betsson Super League 2. Ο Νίκος Κούστας ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή τα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου.

Αναλυτικά η αποστολή για τον αγώνα με την Επισκοπή:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Θανάσης Μιχελής, Θοδωρής Αντωνόπουλος, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος.

ΑΜΥΝΤΙΚΟI: Γιάννης Σωτηράκος, Ανδρέας Μκρτσιάν, Μιχάλης Τόλιος, Μανώλης Σμπώκος, Βαγγέλης Γκότοβος, Γιάννης Πριόνας, Νίκος Μουστάκης, Ζοζέφ Να.

ΜΕΣΟΙ: Αντώνης Παπασάββας, Ντοριβάλ, Βασίλης Αγγελόπουλος, Μάκης Παυλάκης.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ανδρέας Τεττέι, Νίκος Γιαννιτσάνης, Μιχάλης Κουιρουκίδης, Θανάσης Καραγκούνης, Φελίπε Σόουζα Φερέιρα, Μανώλης Καλλέργης.

Ο Γιάννης Σωτηράκος μίλησε για την εκτός έδρας δοκιμασία της ομάδας μας, τονίζοντας πως “μετά από ένα σημαντικό διάστημα αποχής λόγω του κορονοϊού, επιστρέφουμε στην δράση με ένα πολύ απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, που έχει αποδείξει την ποιότητά της, ειδικά όταν αγωνίζεται στο γήπεδό της. Από την πλευρά μας, έχουμε δουλέψει αρκετά καλά όλο αυτό το διάστημα, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα τις τελευταίες ημέρες και θα αγωνιστούμε με στόχο να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά με μία σημαντική νίκη. Στο μυαλό όλων είναι το θετικό αποτέλεσμα, που θα μας βοηθήσει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος”.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital