Δεύτερη θέση για την Κ20 της Κηφισιάς

Η Κ20 της Κηφισιάς ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος Κ20 της Super League 2. Οι παίκτες του Θωμά Μαυρουδή έκαναν σπουδαία προσπάθεια, έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά ηττήθηκαν στην παράταση (1-2) από την Κ20 του Αιγάλεω, η οποία κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η ατυχία που “χτύπησε” την Κηφισιά είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμού, ενώ δύο γκολ της ομάδας μας ακυρώθηκαν από τους διαιτητές (το ένα γιατί η μπάλα είχε βγει εκτός αγωνιστικού χώρου πριν σκοράρει με κεφαλιά ο Γαντζούλας στο 12′ και το άλλο επειδή ο Δημοσθενιάδης υποδείχθηκε σε θέση όφσαϊντ στο 47′).

Ο αγώνας

Η Κηφισιά είχε από νωρίς την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του ρυθμού, βρίσκοντας δίχτυα με τον Γαντζούλα πριν ο διαιτητής ακυρώσει το τέρμα επειδή η μπάλα είχε βγει εκτός αγωνιστικού χώρου στη σέντρα που επιχείρησε ο Φλώκος. Κοντρα στη ροή της αναμέτρησης, το Αιγάλεω ευτύχησε να σκοράρει στο 24ο λεπτό. Παρόλ’ αυτά, οι παίκτες του Θωμά Μαυρουδή συνέχισαν να αγωνίζονται βάσει πλάνου και να έχουν καλές στιγμές με τον Μαρκάκη (33′), τον Δημοσθενιάδη (39′) και τον Γαντζούλα (41′).

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η Κηφισιά ανέβασε ακόμη περισσότερο την πίεσή της, σκόραρε μόλις στο 47′ αλλά ο Δημοσθενιάδης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Η πίεση στην αντίπαλη περιοχή αυξανόταν λεπτό με το λεπτό, με τον Αποστόλου (50′) και τον Κωνσταντακόπουλο (69′ και 74′) να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Τελικά αυτό που άξιζε βάσει εικόνας, το πήρε η Κηφισιά στο 76ο λεπτό. Η Κηφισιά άνοιξε εξαιρετικά την αντεπίθεση, η μπάλα κατέληξε στον Φλώκο κι αυτός με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αιγάλεω. Το γκολ έδωσε ακόμη περισσότερη ώθηση στους παίκτες του Θωμά Μαυρουδή, οι οποίοι είχαν ακόμη δύο καλές στιγμές με τον Μαρκάκη (80′) και τον Κωνσταντακόπουλο (87′).

Στην κανονική διάρκεια δεν άλλαξε κάτι, με τον τελικό να οδηγείται στην παράταση. Στο 101ο λεπτό, η Κηφισιά άγγιξε την ανατροπή, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Κουτσουπάς έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Ο ίδιος παίκτης είχε δεύτερη ευκαιρία αμέσως μετά, το πλασέ που επιχείρησε όμως απέκρουσε με δυσκολία ο τερματοφύλακας του Αιγάλεω.

Ο τίτλος κρίθηκε εν τέλει από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αιγάλεω, στο 112′ της αναμέτρησης αφού στα εναπομείναντα λεπτά δεν καταγράφηκε κάποια άλλη μεγάλη στιγμή στον τελικό.

Όπως και να έχει, η εικόνα της Κ20 της Κηφισιάς στον τελικό του Πρωταθλήματος ήταν εξαιρετική, με τους παίκτες του Θωμά Μαυρουδή να παίζουν καλό ποδόσφαιρο, να ακολουθούν το πλάνο και να δείχνουν πως έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μαυρουδής): Δασκαλάκης, Τσουχλαράκης (77′ Καπάι), Μπάκος, Αποστόλου, Μαρκάκης (105′ Χρονακόπουλος), Κωνσταντακόπουλος, Φλώκος, Μιχόπουλος (8′ Ντόκο λ.τ., 93′ Νταής λ.τ.), Δήμος (77′ Κουτσουπιάς), Δημοσθενιάδης, Γαντζούλας (46′ Καπαματζιάν).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital