Γκολ και θέαμα από την Κηφισιά, 6-0 την Επισκοπή

Η Κηφισιά πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην Επισκοπή για τη 13η αγωνιστική της Betsson Super League 2. Έξι διαφορετικοί σκόρερ (Μπαρμπόσα στο 12′, Παυλάκης στο 14′, Τεττέι στο 29′, Ταλάλ στο 52′, Γκίνη στο 87′, Καλλέργης στο 92′) για την ομάδα του Γιώργου Πετράκη, η οποία συνεχίζει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο αγώνας

Η Κηφισιά έπαιξε με ένταση από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, χάνοντας την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό. Ο Πάνος Πρίτσας έκανε το διαγώνιο σουτ από τα αριστερά, ο τερατοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε με δυσκολία, αλλά στην επαναφορά το πλασέ του Νικολάς Αντερέγκεν -από δύσκολη γωνία- κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Πολύ γρήγορα πάντως, η Κηφισιά άνοιξε το σκορ.

Στο 12′ ο Πάνος Πρίτσας έκανε γλυκιά σέντρα από τα αριστερά, με τον Ματέους Μπαρμπόσα να κατεβάζει την μπάλα με το δεξί και να την στέλνει στα δίχτυα με το αριστερό. Δύο λεπτά αργότερα (14′) ο Μάκης Παυλάκης έκανε δύο τα τέρματα της Κηφισιάς. Μετά από σέντρα του Μαντί Ταλάλ από τα δεξιά, ο Ανδρέας Τεττέι έκανε την πρώτη επαφή με την μπάλα, με τον Μάκη Παυλάκη να την σπρώχνει στα δίχτυα.

Στο 17′ ο Ανδρέας Τεττέι αστόχησε σε τετ α τετ, ενώ στο 18ο λεπτό καταγράφηκε η πρώτη τελική της Επισκοπής, με τον Ματέους Μπαρμπόσα να βάζει σωστά το πόδι του και να διώχνει το πλασέ του Αντώνη Σταθόπουλου.

Στο 21′ ήταν η σειρά του Πάνου Πρίτσα να φτάσει κοντά στο γκολ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έδιωξε με δυσκολία το δυνατό σουτ του Μαντί Ταλάλ. Η Κηφισιά δεν σταμάτησε να επιτίθεται, φτάνοντας σε τρίτο γκολ στο 29ο λεπτό με τον Ανδρέα Τεττέι, ο οποίος πήρε την κάθετη πάσα από τον Νικολάς Αντερέγκεν και σκόραρε, νικώντας στο τετ α τετ αυτή τη φορά τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 32ο λεπτό, ο Πάνος Πρίτσας έκανε το εντυπωσιακό γυριστό μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, αφού έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι της Επισκοπής. Δέκα λεπτά μετά, πάλι ο Πάνος Πρίτσας έκανε την ατομική ενέργεια και το δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Γιάννη Ψάρρα να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ.

Πολύ νωρίς στο δεύτερο μέρος, η Κηφισιά απείλησε με τον Πάνο Πρίτσα και τον Νικολάς Αντερέγκεν μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, αλλά ο Γιάννης Ψάρρας απομάκρυνε τον κίνδυνο. Δεν έγινε όμως το ίδιο στο 52ο λεπτό, με τον Νικολάς Αντερέγκεν να στρώνει την μπάλα στον Μαντί Ταλάλ, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα με όμορφο σουτ.

Η Επισκοπή απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος με τον Γεράσιμο Βουκελάτο στο 65′, αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ που έκανε, κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 70′ το συρτό σουτ του Μιχάλη Κουιρουκίδη σταμάτησε στα σώματα, ενώ στο 72′ το πλασέ του Γιώργου Δημοσθενιάδη και στο 74′ η προβολή του Νικολάς Αντερέγκεν κατέληξαν άουτ.

Στο 77ο λεπτό η κεφαλιά που έκανε ο Οργκίτο Μέτα μετά από εκτέλεση φάουλ δεν ανησύχησε τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο.

Με το παιχνίδι να οδεύει προς την ολοκλήρωσή του, η Κηφισιά πέτυχε ακόμη δύο τέρματα. Στο 87ο λεπτό με καρφωτή εκφαλιά του Δαμιανού Γκίνη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κώστα Παναγιώτου και στο 92ο λεπτό με διαγώνιο συρτό σουτ του Μανώλη Καλλέργη μετά από ωραία συνεργασία με τον Δαμιανό Γκίνη.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μαζουλουξής, Μπαρμπόσα, Προβυδάκης (46′ Παναγιώτου), Σωτηράκος, Παυλάκης (62′ Καλλέργης), Πέιος, Πρίτσας (53′ Δημοσθενιάδης), Ταλάλ (53′ Γκίνη), Αντερέγκεν, Τεττέι (62′ Κουιρουκίδης).
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης): Ψάρρας, Κεφαλάς, Εμπουέλε (53′ Τζωρτζινακης), Σταθόπουλος (53′ Αραμπατζής), Παπαδόπουλος, Πολίτης (86′ Καφετζής), Σκεντεράι, Κούτσιας (86′ Μέτα), Νταμπίζας, Κώτσιος, Βουκελάτος.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital