“Αντίο” στο Κύπελλο Ελλάδας με ψηλά το κεφάλι, 1-1 με την ΑΕΚ

Η Κηφισιά αποχαιρέτησε τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας με ψηλά το κεφάλι και μια σπουδαία εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ. Η ομάδα μας αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Ένωση στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής, αλλά αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού λόγω της ήττας στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Λιβάι Γκαρσία στο 55ο λεπτό, με την Κηφισιά να ισοφαρίζει στο 73′ της αναμέτρησης με τον Αντρέα Τεττέι.

Ο αγώνας

Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι, με τον Κρητικό να χάνει την πρώτη καλή στιγμή στο 9ο λεπτό, με τον Τσιντώτα να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 23′ ήταν η σειρά του Πρίτσα να τεστάρει τα αντανακλαστικά του τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Η πρώτη μεγάλη χαμένη ευκαιρία των κιτρινόμαυρων καταγράφηκε στο 30′ του αγώνα, όταν ο Αντωνόπουλος με εξαιρετικά αντανακλαστικά απέκρουσε το τακουνάκι του Ανσαριφάρντ. Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, ο Τάνκοβιτς απείλησε δις (42′ και 43′) τον Αντωνόπουλο, με τον νεαρό τερματοφύλακα της Κηφισιάς να αντιδρά όμως.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γρήγορο γκολ για την ΑΕΚ, η οποία ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με σουτ του Γκαρσία από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 55ο λεπτό.

Έκτοτε, η Κηφισιά πίεσε και προσπάθησε να ισοφαρίσει, κάτι που κατάφερε. Συγκεκριμένα, στο 73′ της αναμέτρησης, ο Αγγελόπουλος έκανε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Τεττέι, ο οποίος πρόλαβε να τσιμπήσει την μπάλα κατά την έξοδο του Τσιντώτα και να σκοράρει σε κενή εστία.

Μέχρι το φινάλε, αμφότερες οι ομάδες προσπάθησαν για δεύτερο γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν. Η εξαιρετική ενέργεια του Τεττέι στο 90′ κατέληξε σε κόρνερ μετά από την επέμβαση του Τσιντώτα, ενώ στο 90+3′ η προσπάθεια του Ρότα κατέληξε άουτ.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κούστας): Αντωνόπουλος, Σμπώκος, Τόλιος, Μκρτσιαν, Γκότοβος, Ντοριβάλ, Αγγελόπουλος (82′ Παυλάκης), Πρίτσας (66′ Οικονομίδης), Γιαννιτσάνης (58′ Καλλέργης), Καραγκούνης (58′ Φερέιρα), Κρητικός (66′ Τεττέι).

ΑΕΚ (Γιαννίκης): Τσιντώτας, Ρότα, Σβάρνας, Μήτογλου (58′ Λάτσι), Μοχαμάντι, Μουστακόπουλος, Λε Ταλέκ, Γέβτιτς (83′ Χατζισαφί), Τάνκοβιτς (66′ Τσούμπερ), Γκαρσία, Ανσαριφάρντ.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital