Ακόμη ένα τρίποντο για την Κηφισιά, 1-0 το Αιγάλεω

Η Κηφισιά είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει! Το απέδειξε για ακόμη μια φορά στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος”, όπου με γκολ του Μιχάλη Κουιρουκίδη στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης (μετά το πλασέ που έκανε, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Γιώργου Καλύβα και κατέληξε στα δίχτυα), πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στο Αιγάλεω (1-0) για την 27η αγωνιστική της Betsson Super League 2.

Ο αγώνας

Η Κηφισιά ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, είχε την μπάλα στα δικά της πόδια, δημιουργώντας τρεις καλές φάσεις. Στο 7′ ο Οικονομίδης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από βαθιά μπαλιά του Παπασάββα, αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα, καταλήγοντας εν συνεχεία στην αγκαλιά του Σικαλιά. Στο 13′ ο Παυλάκης συνεργάστηκε με τον Κουιρουκίδη από τα αριστερά, έκανε τη σέντρα κι ο Παλασέφσκι έπιασε το σουτ πάνω στην κίνηση, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, η κεφαλιά του Παπασάββα κατέληξε άουτ, ενώ στο 20′ ο Σικαλιάς κράτησε ξανά το “μηδέν” για το Αιγάλεω, σε σουτ του Οικονομίδη μέσα από την περιοχή.

Η μοναδική φάση των φιλοξενούμενων μέχρι την ανάπαυλα καταγράφηκε στο 36ο λεπτό, όταν ο Αναστασίου έπιασε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, δίχως όμως να ανησυχήσει τον Αναγνωστόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε αρκετά, με αμφότερες ομάδες να πατάνε με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή. Στο 57′ και το 68′ ο Αρναρέλλης απείλησε, αλλά τα σουτ που επιχείρησε, κατέληξαν άουτ. Στο 70ό λεπτό του αγώνα, ο Βαζ είδε το σου που επιχείρησε μέσα από την περιοχή να βρίσκει σε σώματα και να καταλήγει σε κόρνερ, σε μια στιγμή που πλέον το παιχνίδι είχε αποκτήσει ξέφρενο ρυθμό.

Η φάση που έκρινε τον αγώνα έγινε στο 85ο λεπτό. Ο Φερέιρα έκανε την κάθετη πάσα στον Τεττέι, αυτός έδωσε με τον Κουιρουκίδη. Ο υψηλόσωμος επιθετικός της Κηφισιάς έκανε το πλασέ, με την μπάλα να βρίσκει στο σώμα του Καλύβα και να καταλήγει στα δίχτυα του Αιγάλεω, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Δύο λεπτά μετά το γκολ της Κηφισιάς, το Αιγάλεω κατέγραψε την κορυφαί στιγμή του στο παιχνίδι. Μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά, ο Αρναρέλλης έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, είδε όμως τον Αναγνωστόπουλο να “απογειώνεται” στη δεξιά γωνία και να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Αυτή ήταν κι η τελευταία τελική φάση της αναμέτρησης, αφού στα λεπτά που απέμεναν σε κανονική διάρκεια και καθυστερήσεις, η Κηφισιά αμύνθηκε εξαιρετικά, κρατώντας τους φιλοξενούμενους μακριά από την εστία της.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Παυλάκης, Αρτυματάς, Σωτηράκος, Παπασάββας, Παλασέφσκι (77′ Ντοριβάλ), Πρίτσας (63′ Βαζ), Καλλέργης (77′ Φερέιρα), Οικονομίδης (70′ Τεττέι), Κουιρουκίδης.
ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Παναγιώτου, Αναστασίου, Παπανικόλας, Καλύβας, Λάσκαρης, Τσίτσαρης (64′ Τσιλιγκίρης), Σταματάκης (64′ Πιαστόπουλος), Αρναρέλλης, Χοτζάλι (74′ Τριμμάτης), Μπρέμπος (46′ Μπαρμπαρούσης).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital