Ήττα για την Κηφισιά από τον Εργοτέλη στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” με 1-2

Την πρώτη της ήττα στο Πρωτάθλημα της Betsson Super League 2 γνώρισε η Κηφισιά, με θύτη την ομάδα του Εργοτέλη (1-2) για την 3η αγωνιστική.

Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 17ο λεπτό στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος”, πίεσε και -εκμεταλλευόμενη την αποβολή του Σαρρή- βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 70′ με τον Καραγκούνη. Λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη συμπλήρωση των 90′ όμως, μια λάθος συνεννόηση μεταξύ αμυντικών και τερματοφύλακα έφερε το αυτογκόλ του Πριόνα, για τη διαμόρφωση του τελικού σκορ.

Ο αγώνας

Η ομάδα μας ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, πίεσε ψηλά τον Εργοτέλη και είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο δεκάλεπτο, αρχικά με τον Οικονομίδη (4′) κι εν συνεχεία με τον Παπασάββα (8′). Στο 16ο λεπτό, η Κηφισιά έφτασε ακόμη πιο κοντά στο γκολ, όταν από ωραία συνεργασία του Παπασάββα με τον Οικονομίδη και συρτή σέντρα του δεύτερου, ο Τεττέι αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής. Στο αμέσως επόμενο λεπτό (17′), ο Εργοτέλης άνοιξε το σκορ. Από μια παρόμοια φάση, έγινε σέντρα από τα αριστερά κι ο Κόνραντ έκανε την προβολή, για να ανοίξει λογαριασμό στο παιχνίδι.

Παρά την ψυχρολουσία από το γκολ που δέχθηκαν, οι παίκτες του Νίκου Κούστα συνέχισαν να προσπαθούν να “χτίσουν” το επιθετικό παιχνίδι τους και να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 35′ μάλιστα, ο Κρητικός ανετράπη εντός της μεγάλης περιοχής, δίχως όμως ο διαιτητής να υποδείξει παράβαση. Την ίδια ώρα, ο Εργοτέλης πλησίασε δύο φορές την περιοχή της ομάδας μας, απείλησε με δεύτερο γκολ, οι προσπάθειες των παικτών του όμως, έμειναν ημιτελείς.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αποβολή για τον Εργοτέλη, αφού ο Σαρρής δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Οικονομίδη. Άμεσα, η Κηφισιά αύξησε την πίεση που ασκούσε στους φιλοξενούμενους. Η πρώτη καλή στιγμή πάντως ανήκε στον Εργοτέλη, όταν σε αντεπίθεση που έκαναν οι παίκτες του, ο Ελρέι έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ, μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, η ομάδα μας έκλεισε τους φιλοξενούμενους στο δικό τους μισό του γηπέδου. Το γκολ για την Κηφισιά ήρθε στο 70ο λεπτό, με τον Καραγκούνη να κάνει την ατομική ενέργεια και να εκτελεί τον αντίπαλο τερματοφύλακα έξω από την περιοχή. Το γκολ έδωσε το έναυσμα για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια από τους παίκτες του Νίκου Κούστα, με τον Φερέιρα να βλέπει τον Τσέλιο να του λέει “όχι” σε προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντοριβάλ.

Μία στιγμή ασυνεννοησίας αρκούσε όμως, για να βρει δεύτερο γκολ ο Εργοτέλης και να φτάσει, εν τέλει, στη νίκη. Η φάση που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε στο 89ο λεπτό, με τους αμυντικούς της ομάδας και τον τερματοφύλακα να μην απομακρύνουν έγκαιρα την μπάλα, με αποτέλεσμα αυτή να χτυπήσει πάνω στον Πριόνα και να καταλήξει στα δίχτυα του Μιχελή.

Στις καθυστερήσεις, η κεφαλιά του Κρητικού (91′) και το σουτ του Φερέιρα μέσα από τη μικρή περιοχή (95′) δεν κατέληξαν στον στόχο, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται και την Κηφισιά να γνωρίζει την πρώτη φετινή της ήττα, σε όλες τις διοργανώσεις.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κούστας): Μιχελής, Γκότοβος, Αρτυματάς, Πριόνας, Σωτηράκος, Ντοριβάλ, Οικονομίδης (68′ Αγγελόπουλος), Παπασάββας (62′ Γιαννιτσάνης), Τεττέι (46′ Καραγκούνης), Καλλέργης (82′ Φερέιρα), Κρητικός.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης, Σερβιλάκης, Σαρρής, Μίτσο, Πέιος, Βουτσάς, Μπουτσάκης (76′ Πατρινός), Μπουρσελής (32′ Ελρέι, 76′ Κοκκίνης), Κόνραντ (46′ Κωστανάσιος), Κουάτενγκ (52′ Κόλα).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital