Καταιγιστική στο Φάληρο

Καταιγιστική ήταν η ομάδα μας στο Παλαιό Φάληρο, καθώς επικράτησε με 5-0 της ομώνυμης ομάδας για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ και έτσι αύξησε τη διαφορά της στους τρεις βαθμούς από τον δεύτερο Αθηναϊκό που επικράτησε με 0-3 μέσα στο Ηράκλειο.

Η ομάδα μας ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν άφησε κανένα περιθώριο στους γηπεδούχος να πιστέψουν ότι μπορεί να πάρουν κάτι από το παιχνίδι και έτσι έφτασαν σε μια άνετη νίκη στα νότια προάστια. Χατ τρικ πέτυχε ο Ρέντζης (5′,16′ , 59′) ενώ τα άλλα δυο γκολ πέτυχαν, στο 26′ ο Οκσίσογλου και στο 71′ ο Τζέλης με κεφαλιά.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Τικταπανίδης, Γιαννακούρος (46′ Μπούσι), Κακλαμάνος, Μαρούσης, Γεωργόπουλος, Μακρυγιάννης, Σάλα (67′ Βαρούσης), Παπαευθυμίου (46′ Τρυφωνίδης), Γιακουμάτος (46′ Μπέλερης), Ντόνε, Κωνσταντινίδης

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ηλίας Καλοπήτας): Βαμβακάς, Καπλάνης, Έσλερ, Τεγούσης, Μεϊμάρογλου, Γεωργόπουλος, Ρέντζης (66′ Χρονακόπουλος), Πρίτσας (46′ Τζέλη), Δρόσης (70′ Παπαδόπουλος), Γκούμας (76′ Πανουσόπουλος), Οκσίσογλου.

Leave a Reply