Ισοπαλία στην Αργυρούπολη

Ισόπαλη 1-1 αναδείχτηκε η ομάδα μας στην Αργυρούπολη απέναντι στην ομώνυμη ομάδα για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ. Η Κηφισιά είχε πολλές ευκαιρίες να καθαρίσει το παιχνίδι από νωρίς αλλά επιβεβαιώθηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου, με τους γηπεδούχος να ισοφαρίζουν με ένα πολύ ωραίο γκολ δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Μετά από ένα πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο η ομάδα μας άρχισε να ανεβάζει στροφές, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και πίεσε τον αντίπαλο της ώστε να πετύχει κάποιο τέρμα πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα δεν απειλήθηκε καθόλου στο πρώτο μέρος και δημιούργησε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες με τους Στριμμένο, Γκούμα και Ρέντζη να μη βρίσκουν στόχο σε τρείς περιπτώσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κηφισιά αύξησε την πίεση και κατάφερε να πετύχει το 1-0 στο 55΄ με προβολή του Ρέντζη έπειτα από ωραία σέντρα του Τεγούση. Η ομάδα μας στη συνέχεια δημιούργησε και άλλες καθαρές ευκαιρίες με τους Χρονακόπουλο και Γκούμα αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 78′ με το δοκάρι του Υφαντή και δυο λεπτά αργότερα (80′) έφτασαν στο 1-1 με ανάποδο ψαλίδι του Γκρεβτσίδη που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ (Γιάννης Λεβέντης): Παγούδης, Χιόνης, Παπαντωνάκης, Ξενιτόπουλος, Γεωργάκης, Γιαννίκος, Κακούτης, Υφαντής, Γκρεβτσίδης, Σαραντινός, Δρακοντίδης
ΚΗΦΙΣΙΑ (Ηλίας Καλοπήτας): Βαμβακάς, Αποστόλου, Έσλερ, Μεϊμάρογλου, Τεγούσης, Τζέλι, Στριμμένος, Πρίτσας, Ρεντζής, Γκούμας, Χρονακόπουλος

Leave a Reply